forumas.tvarka.lt

Partijos TVARKA IR TEISINGUMAS diskusijos
Dabar yra 2019-09-17 00:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 544 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: * RECEPTAI ir greitai ir skanu ;) ir ne tik.......*
StandartinėParašytas: 2004-06-21 21:23 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
Valgyt kaip zinia visi megstam, tik daug kas nelab megstam gaminti.Paveikslėlis
Manau musu tarpe yr tokiu gudruoliu, kitaip tariant is kirvio sriuba isverda :wink: :lol: nagi pasidalinkim savo patirtimi.


Paskutinį kartą redagavo IPO 2005-03-26 14:02. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-21 22:58 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-15 12:07
Pranešimai: 1336
Miestas: Lietuvos vidurys
Para?ysiu savo super greit? recept?.
Vi?tos kr?tin?l? kinieti?kame pada?e su ry?iais.
I? ryto einant ? darb? i?imkite i? kameros ?aldyt? vi?tos kr?tin?læ. Pareinant i? darbo nusipirkti kinieti?ko pomidorø pada?o. Par?jus po darbo i? karto imam vien? dal? ry?iø ir dvi dalis vandens. Ry?ius nuplauname, suberiame ? puod?, u?pilame ?altu vandeniu, statome ant didel?s ugnies, kai i? puodo ima ver?tis garai, ugn? suma?iname ir dar paviræ 5 min., i?jungiame. Dang?io neatkelti ir n? karto nepasi?i?r?ti. Kai jau ry?iai sud?ti ? puod?, smulkiai susipjaustome kr?tin?læ, sumai?ome su dviem ?auk?tais krakmolo, suberiame ? ?kaitint? keptuvæ, kurioje yra ?pilta aliejaus. Ugnis didel?, intensyviai mai?ome kol kr?tin?l? pabalsta, tuomet supilame pomidorø pada??, kai u?verda, kam reikia dasideda druskos, pipirø, kam ir taip skanu, nieko. Kr?tin?l?s negalima apskrudinti. Valgome su ry?iais.
Skanaus :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-22 00:38 
Atsijungęs
SOLIDUS
SOLIDUS
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2004-06-01 23:46
Pranešimai: 831
Miestas: USA
Cibuliu sriuba :shock: taip taip, nemegau ir as iki tol virtu cibuliu :shock: bet pabandzius norisi virti vel ir vel :lol:
Paprastai verdu daug, nes prie stalo sedam penkiese, jei kam reikia mazesnio kiekio, tai paprasciausiai virkite maziau. Vienam zmogui dedu viena svoguna ir viena saliero lazda.
I puodo dugna sudedam vidutinio dydzio perpjautas pusiau svogunu galvas, ant ju pridedu nemazai morku (nezinau ar Lietuvoj turit kaip mes kad turim nuluptas mazytes morkytes baby-carrots), pripjaustau saliero daug, ant virsaus sudedu vistu slaunis be skuros ar krutineles, bet ka, ka turiu tuo metu. Uzpilu vandeniu kad apsemtu. Idedu vistos sultinio tiek kubeliu, kiek vandens puoduku. Verdu kol isverda :D
Mano seima labai megsta paprastai isvirtus makaronus su ta sriuba. Tad makaronus isverdu atskirai, jie dedasi i bliuda makaronus ir pilasi ta sriuba. Labai skanu!

_________________
Forever Young!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-22 18:34 
Atsijungęs
SOLIDUS
SOLIDUS
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2004-06-01 23:46
Pranešimai: 831
Miestas: USA
o zinot kaip kepu mesa :!: :?:
I skarda ivolioju gabala mesos, as nezinau kuri vieta, tai gali buti ir kiauliena ir jautiena, ipilu i skarda puse puoduko vandens, mesa apipylu dziovintu cibuliu sriuba is pokeliu (ko gera ir Lietuvoj turi) , uzdengiu folija ir kepu kokias dvi valandas. Tiesa, imetu po viena didele bulve zmogui nuplauta ir supjaustyta i keturias dalis isilgai-nelupta!- nes 1)taip greiciau 2) geruose restoranuose cia tik taip patiekia bulves :shock:
O kada mesa lieka, supjaustai riekelemis ir pamerkiu i sultini, taip issilaiko sultinga ir kita diena.
Labai skanu ir nereikia stoveti prie plytos!

_________________
Forever Young!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-25 18:10 
Mesa supjaustai gabaliukais apibarstai prieskoniais ir pakepi keptuveje. Knoro prieskoniu yra pirkti parduotuvese, bet Vokietijoje jie skanesni nei Lietuvoje.Nezinau, kodel. O dzukiska kose verdama is dzukisku bulviu, kuriu parsivezu is mamos.Todel jos skaniausios.


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-26 14:34 
dar recepteli parasysiu, jei megstat kinu virtuve. Vistos sparnelius apkepti keptuvej, pabarscius druska, ipilti dvieju citrinu sultis ir smulkiai pjaustytu cesnaku, patroskinti, ideti du saukstus medaus, ismaisyti ir patroskinti, iberti sezamo seklu, ismaisyti. Labai skanu.


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-26 14:38 
Atsijungęs
MEISTRAS
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-12-29 15:54
Pranešimai: 1330
Miestas: Lietuva
Labai skanu vistiena supjaustyta smulkiais gabaliukais,apibarstyti prieskoniais ir patroskinti aluje.. :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-29 12:11 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
Na as jums parasysiu viena toki receptuka :wink: jis vadinasi Visko per mazai
Sumalti gabaleli mesos, ideti apvirtu ryziu, burokine tarka sutarkuoti tris dideles morkas, o kopusta "apgrauzta" sumalti su mesmale.
Viska ismaisyti, prideti prieskoniu. Kad patiekalas butu mandresnis sukreciam i troskinimo puodelius, uzpilti po truputi vandens, uzdeti po sauksteli sviesto ir i orkaite.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-29 21:21 
Atsijungęs
MEISTRAS
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-12-29 15:54
Pranešimai: 1330
Miestas: Lietuva
Gerai patiekaliukas" atrodo" :shock: Reikes ryt pabandyti,nes kazkur metosi apgrauztas kopustas :wink: Niekada nebandziau kopusto malti .


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-29 23:19 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
o jus niekad nedarot troskinio su bulvem ir mesa tuose moliniuose puodeliuose, net bulviu tarke (kugelis) ir tas zymiai skaniau tuose molinuose, negu skardoje :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 11:29 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
stai pra?om mano brolien?s receptas :wink:

3 kiausiniai;
1stiklin? miltø;
1stiklin? cukraus;
3 obuoliai

Obuol? supjaustyti; sumai?yti visus produktus ir i?k?sti ? paruo?t? bl?tutæ nepamir?damos i?tepti riebalais ir truput? d?iuv?siø pabarstyti.

Skanaus :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 11:41 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
Sausainiai SKAREL?S

1 arb.?.sodos;
1 pakelis (250gr)margarino arba sviesto;
apie pusæ litro grietin?s;
miltø


Margarin? at?aldyti kameroje.Tarkuoti su burokine tarka ir berti po bisk? miltø, kad nesuliptø margarinas. Pilti grietinæ ir dar ?d?ti miltø. I?minkyti.Turi gautis mink?ta te?la.At?aldyti (~1 val. kameroje)
I?ko?ioti.Darom skareles ?sukant obuolio skiltelæ ar k? turi.
I?kepus apibarstyti cukraus pudra.

S?km?s :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 12:28 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
OBUOLIØ pyragas


200g sviesto
125g cukraus
200g miltu
3 kiau?iniai
1 citrinos sutarkuota ?ievel?
1 arb.?. kepimo milteliø
4 obuoliai
cukraus pudra


Mink?t? sviest?, kiau?inius, cukrø ir citrinos ?ievelæ i?sukam iki vientisos mas?s. ? miltus suberiam kepimo milt. ir po ?auk?t? ?mai?om ? te?l?.
Te?l? supilam ? sviestu patept? form?.
Obuolius nulupam, perpjaunam pusiau, i?imam s?klas ir ipjaunam ruo?elius.Obuoliø puseles ?spaud?iam ? te?l?.
Kepam 220-240 C temp.
Pabarstom cukraus pudra.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 12:35 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-09-30 15:22
Pranešimai: 2085
Miestas: Aleksotas
Tiems kas nebijo cholesterolio ir valgo kiau?inienæ. :)
Keptuv?je pakepinu la?inukus (kartais juos pakei?iu dar?ov?mis: paprika, pomidorais, agurkais, o kartais visk? pakepinu kartu). Kol la?inukai spirga, ? puodel? ?mu?u kiau?inius, priberiu vegetos, krapø, visk? labai gerai i?plaku ir supilu ? keptuvæ ant spirgu?iø (dar?oviø). Keptuvæ u?dengiu dang?iu ir truput?l? pakepu. Po to apver?iu ir dedu ? l?k?tæ. Paprastai patiekiu su bulv?mis fri... Man labai skanu. :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 12:47 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 17:45
Pranešimai: 5775
Miestas: Kaunas//Silainiai
o a? pana?iai kepu tik vietoj la?iniu imu dvi duonos riekes, jas susipjaustau i 3 dalis truputi apkepu, u?pilu kiau?inio plakin? ant tos duonos, u?dengiu dangt? ir iskepu. Na o l?k?t?je ant to omleto u?sipilu tomato ir ....... :wink:
Tai mano toks grei?iausias kar?tas pusry?iø patiekalas :D
Na o del cholesterolio tai nesuku galvos, svarbu man skanu ir sotu/
Tarp kitko jei norit kad maziau butu organizme to cholesterolio valgykit j?ros g?rybiu, sojos pupeliu ir citrusiniu vaisiu, ypa? greipfruitas labai naudingas


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 12:53 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-09-30 15:22
Pranešimai: 2085
Miestas: Aleksotas
Ruo?dama kepsniukus, visada m?s? i?trinu garsty?iomis (?alia visø kitø prieskoniø). Ir nesvarbu ar vi?tiena, ar kiauliena ar kokia kita -iena... :) Tikrai labai gardu. Pavyzd?iui Arsa, net valgyti atsisako jeigu m?syt? ne?trinta garsty?iomis. :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 23:01 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-19 21:12
Pranešimai: 896
Miestas: Kaunas
Ipokrit?s kepiniø ?iuolaikinis "pagerinimas" (nes niekada nem?gau terliotis su jokia te?la :) :

perku ?aldyt? sluoksniuot? te?l?. J? pjaustau kvadrat?liais, vynioju obuolio skilteles ar krabø lazdeles - ir kepu :) Skanu :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 23:04 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-13 19:02
Pranešimai: 10862
Miestas: Kaunas
Nevalgyk krabu lazdeliu, jos Paveikslėlis kiek xolesterolio... :cry:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 23:07 
Atsijungęs
SOLIDUS
SOLIDUS
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2004-06-01 23:46
Pranešimai: 831
Miestas: USA
O Lietuvoj krabu lazdeles dirbtines ar tikros? Gal ir kvailas klausimas :roll: bet pas mus cia beveik viskas dirbtina, o krabu lazdeles sintetines :shock:

_________________
Forever Young!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2004-06-30 23:09 
Atsijungęs
Frakcijos signataras
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2003-10-19 21:12
Pranešimai: 896
Miestas: Kaunas
tos krabø lazdel?s - baltymin? mas? su krabø sul?iø ekstraktu... I? kur ?ia bus Lietuvoje t ... krabø :(

_________________
Neištaręs žodžio - esi jo valdovas, ištaręs žodį - esi jo vergas...


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 544 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007